Aleksander Barkov oli viime yönä ilmiliekeissä NHL:n pudotuspeleissä. Hän johdatti 2+2 tehoillaan Florida Panthersin 6-1 murskavoittoon Boston Bruinsista. Ottelusarja on nyt tasan 1-1 tilanteessa.

Ensimmäisen maalinsa Barkov iski irtokiekosta maalin edestä. Toisen maalinsa hän iski ylivoimalla ryöstettyään ensin vastustajalta kiekon hyökkäyssiniviivalla. Tilanteen Barkov viimeisteli tinttaamalla kiekon rannekudilla maalin yläkulmaan.

Barkov on nyt tykittänyt seitsemässä pudotuspeliottelussa tehot 4+6=10. Kolmessa viime pelissä Barkov on iskenyt nyt tehot 4+4=8, ja hänestä tuli Floridan seurahistorian kolmas pelaaja, joka on nakuttanut kahdeksan pinnaa kolmeen peliin.

Voit katsoa Barkovin maalit alta.

Sportsnet

@Sportsnet
Aleksander Barkov pounces on the rebound to give the Panthers the lead! 😤

Sportsnet

@Sportsnet
Aleksander Barkov gets his second of the night! 🚨