SaiPa vahvistaa maalivahtiosastoaan TPS:n Filip Lindbergillä. 25-vuotiaan espoolaisen sopimus on yksivuotinen.

Lindberg siirtyi täksi kaudeksi TPS:ään AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguisista, jota hän edusti kahden kauden ajan. Tätä edeltävät kolme kautta hän pelasi Yhdysvaltojen yliopistosarjassa UMass Amherstissa.

– Lindbergistä saamme erittäin hyvän maalivahdin tähän sarjaan. Hän pelasi Turussa kriittisillä hetkillä erittäin hyvällä tasolla. Nyt SaiPan maalivahtikaksikko on kasassa – hienoa saada tämä nuori lupaus mukaan tulevan kauden joukkueeseen, urheilujohtaja Harri Aho kertoo tiedotteessa.

Lindberg pelasi päättyneellä kaudella runkosarjassa 31 ottelua torjuntaprosentilla 88,3. Pudotuspelien yhdeksässä ottelussa Bluesin kasvatti koppasi kiekkoja torjuntaprosentilla 88,7.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tervetuloa SaiPaan Filip Lindberg! 🤝

Maalivahti Filip Lindberg SaiPaan.
Uutinen: saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #Liiga