Leijonat koki MM-kisojen avauskamppailussa Tshekkiä vastaan takaiskun, kun joukkueen nelosketjun luottomies Saku Mäenalanen loukkaantui varsinaisen peliajan loppuhetkillä ja joutui jättämään ottelun kesken.

Mäenalanen lähti taklaamaan Tshekin puolustaja Radko Gudasia, mutta tämä väisti taklauksen kyykkäämällä, minkä vuoksi Mäenalanen paiskautui olkapää edellä laitaa päin.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan tilanteessa vältyttiin kuitenkin pahemmalta. Lehden mukaan Mäenalanen pystyy jatkamaan MM-turnausta. Tälli oli kuitenkin sen verran kova, että on hyvin mahdollista ettei Mäenalanen pelaa Leijonien seuraavassa ottelussa, joka on sunnuntaina Iso-Britanniaa vastaan.

Mikäli Mäenalanen ei pelaa seuraavassa ottelussa, nousee ylimääräisistä hyökkääjistä kokoonpanoon Konsta Helenius tai Ahti Oksanen.

LUE MYÖS