Yhdysvaltoja meneillään olevissa jääkiekon MM-kisoissa edustava Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau otti Iltalehden haastattelussa kantaa entisen pomonsa Jarmo Kekäläisen taannoisiin potkuihin Blue Jacketsin GM:n paikalta.

Gaudreaulle jäi suomalaispomosta lämpimät muistot.

– Rakastin työskennellä hänen kanssaan. Hän kohteli aina hyvin minua ja perhettäni, mutta potkut ovat osa tätä bisnestä. Seura halusi mennä eri suuntaan, Gaudreau muistelee aikaansa suomalaispomon alaisuudessa.

– Uskon, että Jarmo palaa vielä NHL:ään. Toivon hänelle kaikkea hyvää. Hän on hieno mies, ja hänen kanssaan oli hyvä työskennellä, Gaudreau totesi.

Gaudreau saa kiittää Kekäläistä myös NHL-uransa rahakkaimmasta sopimuksesta. Osapuolet allekirjoittivat kesällä 2022 peräti seitsemän vuoden ja 68,25 miljoonan dollarin arvoisen diilin NHL:n vapailla markkinoilla.

LUE MYÖS: