Ilves on vahvistanut ensi kauden hyökkääjäkalustoaan. Tamperelaisseura on solminut kahden kauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Joonas Nättisen, 33, kanssa.

Viime kaudella Nättinen pelasi SHL:ssä HV71:n riveissä. 30 ottelussa hyökkääjä keräsi tililleen tehot 2+8=10.

– Joonas Nättinen on pelaaja, joka tekee meistä joukkueena paremman. Hän pystyy olemaan kentällä kaikissa pelitilanteissa ja -rooleissa sekä kantamaan vastuuta otteluiden ratkaisuhetkillä, kun pitää turvata johtoa tai hakea tasoitusta, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

– Isokokoisena ja oikealta puolelta laukovana monipuolisena keskushyökkääjänä Joonas tuo valmennuksellemme paljon erilaisia mahdollisuuksia joukkueen peluutuksessa. Kokeneena ja vahvana joukkuepelaajana hän on myös erinomainen esimerkki nuoremmille pelaajillemme. On todella hienoa, että hän päätti palata Suomeen ja valitsi vaihtoehdoistaan Ilveksen.

Nättinen oli mukana vuoden 2022 Leijonien kultajoukkueessa olympialaisissa. Hän keräsi kuuteen otteluun tehot 0+3.

Viimeksi Nättinen nähtiin Liigassa kaudella 2017-18. Hän paukutti tuolloin JYPin paidassa 49 otteluun 40 tehopistettä.

LUE MYÖS