Kanadan nuori supertähti Connor Bedard, 18, on ollut kovassa vireessä kevään MM-kisoissa. Hän on iskenyt neljään pelaamaansa otteluun tehopisteet 5+1.

Bedard pelaa ensimmäisiä miesten MM-kisojaan ja on onnistunut heiluttamaan verkkoja tiuhaan tahtiin. Hänen käytöksensä maalien tekemisen jälkeen on kuitenkin herättänyt laajalti huomiota kisojen aikana. Bedard ei nimittäin tuuleta maalejaan lainkaan.

Bedardin tyyli olla tuulettamatta maaleja ei ole entisen NHL-pelaaja Jakub Voracekin mieleen. Hän kritisoi Bedardin käytöstä X:ssä.

– En pidä siitä. Maalin tuulettaminen on normaalia. Juhlimatta jättäminen on epäkunnioittavampaa kuin juhliminen. Hän on huima pelaaja silti, Voracek kirjoitti.

Jakub Voracek

@jachobe

Tennistalker88

@Tennisxhockey
@jachobe just stated he doesnt like Bedard’s none smile during goal celebrations and its disrespect towards the opponent. @GMillerTSN Thoughts? At least coulda tried to add some respect on the kid’s name. Such expert Voras, way to go dude
I said I don’t like it.and to celebrate goal is normal.non celebration is more disrespectful the celebrate it.he is a fucking player though

LUE MYÖS