Pelicans on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen ruotsalaishyökkääjä Patrik Carlssonin kanssa.

Carlsson, 36, siirtyi Pelicansin riveihin viime kaudeksi Frölundasta. Hän pelasi ensimmäisellä kaudellaan Lahdessa 47 runkosarjaottelua tehopistein 18+16=34 sekä 17 pudotuspeliä pistein 4+5=9. Carlsson saavutti ensimmäisellä Pelicans-kaudellaan hopeaa.

– Olen erittäin onnellinen jatkosopimuksesta Pelicansin kanssa. Viihdyn Lahdessa ja kaikki asiat ovat hoituneet täällä erinomaisesti. Meillä on takana hieno kausi Pelicansin kanssa, vaikka emme päässeet aivan tavoitteeseen asti. Seura on kuitenkin oikealla kehittymisen tiellä ja uskon meidän jatkavan samalla tiellä myös ensi kaudella, Carlsson sanoi Pelicansin tiedotteessa.

– Purre on huippu persoona, erittäin pidetty henkilö joukkueen sisällä ja hän tykkää organisaation toimintatavoista sekä malleista. Hän pystyy auttamaan meitä pelaamaan sitä peliä mitä meillä pelataan ja on tärkeä palanen meidän erikoistilanneosaamistamme, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen puolestaan kommentoi.

Carlsson on pelannut Liigassa myös HIFK:ssa, jota hän edusti kaudella 2017-18 voittaen pronssia. Frölundan riveissä Carlsson on voittanut kaksi Ruotsin mestaruutta sekä neljä CHL-mestaruutta.

LUE MYÖS