Tshekki saattaa saada MM-kisoihin vielä kaksi kivenkovaa vahvistusta NHL:stä.

Boston Bruins putosi viime yönä NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Se taipui Florida Panthersille kuudessa ottelussa. Välittömästi Bruinsin putoamisen jälkeen Tshekissä alkoivat spekulaatiot siitä, että saisiko joukkue kotikisoihin vielä Bruins-hyökkääjät David Pastrnakin ja Pavel Zachan.

Tshekin GM Petr Nedved oli yhteydessä kaksikkoon lauantaina. Heidän vastauksensa oli Tshekin kannalta lupaava, mutta täysin varmaa kaksikon saapuminen MM-kisoihin ei vielä ole.

– Olimme iltapäivällä yhteydessä David Pastrnakiin ja Pavel Zachaan. Molemmat ovat kiinnostuneita tulemaan MM-kisoihin. Kahden kovan pudotuspelisarjan jälkeen he ovat tietysti hieman väsyneitä. Huomenna aamulla he käyvät lääkärintarkastuksessa Bostonissa. Jos kaikki menee hyvin ja seura vapauttaa heidät, yritämme löytää heille nopeimman lennon Prahaan. Jos kaikki menee hyvin, he voivat teoriassa liittyä joukkueeseen maanantaina, Nedved sanoi Tshekin jääkiekkoliiton verkkosivujen mukaan.

Pastrnak, 27, iski menneellä NHL-kaudella 82 runkosarjaotteluun hurjat tehopisteet 47+63=110 sekä 13 pudotuspeliin tehot 4+4=8. Hän on pelannut urallaan neljät MM-kisat ja voittanut MM-pronssia keväällä 2022.

Zacha, 27, viimeisteli NHL:ssä 78 runkosarjaotteluun tehopisteet 21+38=59. Pudotuspeleissä hän kirjautti 13 otteluun pisteet 1+5. Zacha ei ole pelannut aiemmalla urallaan miesten MM-kisoissa.

LUE MYÖS