Leijonien maalilla huippuottelun Ruotsia vastaan MM-kisojen puolivälierissä pelannut Emil Larmi kiinnostaa tällä hetkellä kiekkomaailmalla.

Larmi oli noussut perjantaina pelaajasivusto Eliteprosepects.comin etusivulla trendaavien pelaajien ykköspaikalle. Leijonavahdin profiilia oli klikattu enemmän kuin listalla toisena olleen Connor McDavidin, joka ratkaisi viime yönä NHL:n pudotuspeleissä Edmonton Oilersille jatkoajalla voiton Dallas Starsista.

Växjö Lakers HC:ta seuratasolla edustava Larmi torjui torstai-iltana Ruotsia vastaan komeat 33 kertaa, kun Leijonat hävisi jatkoajalla 1-2. Larmi pelasi MM-turnauksessa kolme ottelua hurjalla torjuntaprosentilla 95,8%.

Eliteprospectsin trendaavien pelaajien listan sijalta 10. löytyy Leijonien 18-vuotias hyökkääjä Konsta Helenius. Muita MM-kisassa esiintyneitä pelaajia listalla olivat Connor Bedard (4.), Lukas Dostal (7.) sekä Ruotsin jatkoaikamaalin tehnyt hyökkääjä Joel Eriksson Ek.

LUE MYÖS: