Tshekki voitti kotikisoissaan maailmanmestaruuden, kun se kaatoi Sveitsin finaalissa lukemin 2-0. Finaalin voittomaalista vastasi Boston Bruinsin supertähti David Pastrnak.

Pastrnak jakoi Instagramiin kuvan itsestään mestaruushumun keskeltä. Hän istui pukukopissa toisessa kädessään mestaruuspokaali ja toisessa kädessään olut. Kuvan yhteyteen hän oli kirjoittanut osuvan kysymyksen.

– Ehkä Four Nation kutsuu nyt?

Pastrnak viittaa NHL:n järjestämään 4 Nations Face-Off -turnaukseen, johon osallistuvat ensi helmikuussa Suomi, Ruotsi, Kanada ja Yhdysvallat. Kyseiset maat pelaavat turnauksen NHL-pelaajista kasatuilla ryhmillä.

Kyseisestä nelikosta Suomi ja Yhdysvallat putosivat kevään MM-kisoissa puolivälierissä, kun taas Ruotsi vei pronssia ja Kanada jäi neljänneksi. Maailmanmestari Tshekki ja hopeamitalisti Sveitsi eivät ole mukana tulevassa huipputurnauksessa.

LUE MYÖS