Leijonien olympiavoittaja Markus Granlund vaihtaa joukkuetta Sveitsin pääsarjassa.

Genève-Servette tiedotti torstaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen 31-vuotiaan olympiavoittajan kanssa.

Granlund edusti kahdella edelliskaudella HC Luganoa. Keskushyökkääjän kulunut kausi jäi vajaaksi polvileikkauksen vuoksi. Granlund pelasi miehen osalta jo joulukuussa päättyneellä kaudella ainoastaan 20 ottelua tehoin 4+12=16.

– Olemme erittäin iloisia, että saimme Markuksen täydentämään ulkomaalaisosastoamme. Hän on epäilemättä yksi täydellisimmistä pelaajista Sveitsissä. Erinomaisten pelintekijän kykyjensä sekä monipuolisuutensa ansiosta hän tekee hyökkäyksestämme entistä vaarallisimman, Servetten urheilujohtaja Marc Gautchi kommentoi seuran tiedotteessa.

Granlund saa seurakaverikseen useita suomalaispelaajia. Teemu Hartikainen, Sakari Maninen sekä Sami Vatanen edustavat Servetteä myös tulevalla kaudella.

LUE MYÖS: