Carolina Hurricanesissa kahdeksan kautta pelanneen Teuvo Teräväisen nykyinen sopimus umpeutui tähän kauteen.

Suomalaistaituri paljasti Kimanttia-podcastissa jatkavansa mielellään nykyisessä joukkueessa, joskin 29-vuotias hyökkääjä myöntää palkkakattotilanteen tekevän haaveesta haastavan toteutettavaksi.

– On tietenkin halu jäädä, mutta meillä pitää puoli jengiä signailla, niin siinä tulee varmaan cappi (palkkakatto) vastaan. Siitähän lähti GM:kin nyt. Katsoi varmaan että on liikaa pelaajia, jotka pitää signata, Teräväinen kommentoi.

Teräväinen paljastaa silti saaneensa sopimustarjouksia Hurricanesilta.

– On mulle heitelty muutamia (tarjouksia) kesken kauden. Tultiin aika nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, että pelataan kausi alta pois ja katsotaan sitten uusiksi. Oli siinä vähän sitäkin, että treidataanko kesken kauden, Teräväinen paljastaa.

Voit kuunnella Teräväisen haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: