SM-liiga Oy ja Suomen jääkiekkoilijat Ry eli pelaajayhdistys pääsivät toukokuussa yhteisymmärrykseen uudesta yhteistyösopimuksen kaudelle 2024-25.

Tänään julki tulleesta sopimuksesta paljastui aluksi, että tähdistöottelu palaa Liiga-kauden kalenteriin.

– Liiga ja Pelaajayhdistys sopivat yhdessä siitä, että joko toinen niistä järjestää tai ne yhdessä järjestävät All Stars- tai muu vastaavan ottelun, pelaajayhdistyksen tiedotteessa sanotaan.

Sopimuksen mukaan järjestävä osapuoli suostuu maksamaan 30 prosenttia tapahtuman nettotuloista toiselle osapuolelle, ellei asiasta sovita toisin.

Tähdistöottelu pelattiin Liigassa edellisen kerran kaudella 1998-199. Tuolloin Liigan ulkomaalaispelaajista koottu ”Muun maailman joukkue” kohtasi sarjan suomalaispelaajat.

Pelaajayhdistys korjasi medioiden tiedot nopeasti

– Toisin kuin mediassa on tänään uutisoitu, Pelaajayhdistys ja Liiga eivät ole suunnittelemassa Liigaan tähdistöottelua, pelaajayhdistys korjaa tiedot.

– Kirjaus mahdollisen tähdistöottelun järjestämisestä on ollut sopimuksessa aiemminkin. Se ei velvoita osapuolia järjestämään tähdistöottelua.

Artikkelia päivitetty 4.6.2024 klo 16:18. SJRY:n korjaus.

SJRY

@SJRYfi
Toisin kuin mediassa on tänään uutisoitu, Pelaajayhdistys ja Liiga eivät ole suunnittelemassa Liigaan tähdistöottelua.

Kirjaus mahdollisen tähdistöottelun järjestämisestä on ollut sopimuksessa aiemminkin. Se ei velvoita osapuolia järjestämään tähdistöottelua.

#SJRY #Liiga

LUE MYÖS: