SaiPan ja HPK:n riveissä Liigassa vuosien 2019 ja 2022 välisenä aikana pelannut slovakkipuolustaja Mario Grman, 27, siirtyy tulevaksi kaudeksi KHL:ssä pelaavaan Admiral Vladivostokiin.

Tshekin liigan HC Vitkovicea tällä kaudella edustanut ja Slovakian MM-miehistössä esiintynyt puolustaja myöntää rahan olleen ainoa syy siirrolleen hyökkäyssotaa käyvän Venäjän ruplaliigaan.

– Olin huolissani yleisön reaktioista (MM-kisoissa). Tämä on kuuma aihe Slovakiassa ja Tshekissä. Olen saanut joitakin vihamielisiä kommentteja. Ihmiset haluavat nähdä minun kuolevan ja vaativat rahojani. Se on heidän mielipiteensä, enkä voi estää sitä. Mutta kukaan heistä ei ole ollut vaikuttamassa uraani, puolustaja kertoo Nový Čas -sanomalehdelle.

Grman kuittaa KHL:ssä tiettävästi 30 miljoonaa ruplaa eli noin 310 000 euroa kaudessa.

– Minulla oli pöydälläni muitakin tarjouksia, mukaan lukien yksi Slovan Bratislavalta. Mutta en valehtele… raha oli ratkaisevan tärkeää. Pelasin Suomessa ja Tshekissä, mutta sitä ei voi verrata KHL:n oloihin, Grman myöntää.

LUE MYÖS: