Mestis-seura RoKi on solminut yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Ryan Nicholsonin kanssa.

Nicholson, 25, on pelannut koko uransa Pohjois-Amerikassa, jossa hän on tahkonnut edelliset viisi vuotta yliopistosarja NCAA:ssa. Hän kirjautti viime kaudella 40 otteluun pisteet 0+9. Nicholson pelasi myös kaksi ottelua ECHL:ssä Savannah Ghost Piratesin riveissä, jossa hän saalisti yhden syöttöpisteen.

– Kiitos RoKille tästä mahdollisuudesta, aion tehdä kaikkeni auttaakseni joukkuettamme menestymään ensi kaudella. Olen kuullut paljon hyvää RoKista ja innoissani odotan ensi kautta, Nicholson kommentoi RoKin tiedotteessa.

– Useamman vuoden ajan kovia pelejä pelannut yliopisto puolustaja. Hyvät raamit eikä turhaa kumartele kaukalossa. Hyvä lisä pakistoomme, RoKin päävalmentaja Sakari Salmela kertoo.

LUE MYÖS