Kaksi Naisleijonien tähtipelaajaa on varattu Pohjois-Amerikan PWHL-jääkiekkosarjaan.

Viime kaudella Ruotsin sarjan puolustajien pistepörssin voittanut Ronja Savolainen, 26, varattiin Ottawan toimesta varaustilaisuuden toisen kierroksen toisella vuorolla. Savolainen iski Luulajan paidassa 35 ottelussa tehot 11+18=29.

Samaa seuraa edustava hyökkääjä Noora Tulus, 28, varattiin puolestaan New Yorkin joukkueen toimesta kolmannella kierroksella. Tulus voitti päättyneellä kaudella Ruotsin liigan pistepörssin hyökkääjän taottua 36 pelissä hurjat 22+39=61 tehopistettä.

Luulaja juhli kauden päätteeksi Ruotsin mestaruutta.

PWHL:n varaustilaisuuden ykkösenä varattiin 24-vuotias kanadalaishyökkääjä Sarah Fillier, jolla on nuoresta iästään huolimatta palkintokaapissaan jo kolme aikuisten MM-kultaa sekä olympiavoitto.

LUE MYÖS: