KooKoo on solminut yksivuotisen sopimuksen kanadalaismaalivahti Antoine Bibeau’n kanssa.

Bibeau, 30, on pelannut urallaan Euroopassa yhden kauden. Hän edusti viime kaudella Allsvenskan-seura AIK:ta, jossa hän pelasi 29 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,2 sekä viisi pudotuspeliä torjuntaprosentin ollessa 93,8.

Bibeau on pelannut urallaan neljä NHL-ottelua. Niistä kaksi hän on pelannut Toronto Maple Leafsissa ja kaksi Colorado Avalanchessa. Häneltä löytyy kokemusta myös muun muassa San Jose Sharksin ja Seattle Krakenin organisaatioista. AHL:ssä Bibeau on pelannut yli 200 ottelua.

– Olen seurannut Bibeau’n otteita pitkän aikaa. Hänen pelitaitonsa sekä luontainen pelurimaisuus kiinnittivät huomioni. Hän on hyvin reagoiva isokokoinen maalivahti. Antoinen pelikokemus eri sarjoista on vakuuttava. Ruotsissa hän pystyi pelaamaan erittäin tasaisesti läpi kauden ja pelasi parhaat pelinsä pudotuspeleissä, KooKoon maalivahtivalmentaja Jarkko Rissanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Bienvenue à Kouvola, 𝘼𝙣𝙩𝙤𝙞𝙣𝙚 𝘽𝙞𝙗𝙚𝙖𝙪! 🇨🇦

📝 kookoo.fi/artikkelit/maa…

#yksijoukkue
kookoo.fi

Maalivahti Antoine Bibeau Kouvolaan!

LUE MYÖS