Lahden Pelicans tiedottaa solmineensa 1+1-vuotisen sopimuksen ruotsalaisvahti Olof Lindbomin kanssa.

21-vuotias Lindbom on pelannut kaksi viime kautta New York Rangersin organisaatiossa pääosin AHL:n ja ECHL:n puolella. Hän on Rangers 2. kierroksen varaus kesältä 2018.

Lupaava ruotsalaisvahti pelasi tällä kaudella ECHL:ssä 29 ottelua torjuntaprosentilla 88,4. AHL:ssä hän pelasi kuusi ottelua torjuntaprosentilla 91,6.

– Olofin junioripolku Djurgårdens IF:ssä yhdistettynä hänen haluunsa tehdä asiat koko ajan paremmin on mahdollistanut hänelle erittäin hyvät ja monipuoliset laji- ja pelitaidot. Pelikokemus Hockey Allsvenskan, ECHL:n ja AHL:n parissa ovat mahdollistaneet hänelle kehittämään pelin kulkuaan koko ajan nopeammaksi ja samalla luomaan itselleen vahvat toisteiset toimintamallit, Pelicansin joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Toni Pasuri sanoo tiedotteessa.