Kaapo Kakko solmi aiemmin viikolla New York Rangersin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, mikä nostaa samalla suomalaishyökkääjän vuosipalkan 2,1 miljoonasta dollarista 2,4 miljoonaan taalaan.

Tuore jatkopahvi ei kuitenkaan ole hiljentänyt pitkään Rangersin todennäköisimpänä siirtokohteena pidetyn 23-vuotiaan ympärillä vellovia kauppahuhuja.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin arvion mukaan Kakon kauppaaminen saattaa olla uuden sopimuksen myötä jopa entistä lähempänä toteutumistaan.

– Mielestäni tämä on seuran ja agentin strategia kertoa, että ”eliminoidaan arvailu, joten jos joku toinen seura kävisi hänen kannaltaan järkeen ja sillä olisi halua reiluihin kauppoihin, me kaikki tiedämme, millaisia summat ovat”, Friedman arvelee 32 Thoughts -podcastissaan.

Kakko ei ole löytänyt viidestä Rangersissä viettämästään kaudesta huolimatta vielä rooliaan sinipaitojen hyökkäyksessä. Useita tilaisuuksia ykköstykkien rinnalla saanut turkulainen onkin löytänyt usein paikkansa alemmista hyökkäysketjuista, mikä on saanut monet fanit toivomaan Kakolle seurasiirtoa ja uutta alkua uudessa ympäristössä.

LUE MYÖS: