Jennin ja Pauliinan matkassa: Kisat kohti jo ohi

Northern Starlets Jenni ja Pauliina Leijonat.comin bloggareina

Jenni ja Pauliina ovat virallisen MM-kisa cheerleader-ryhmän Northern Starletsin jäseniä, jotka lähettävät Leijonat.com lukijoille erilaisia kuva- ja tekstitervehdyksiä toiminnan kulisseista.

Tyttöjen kisat alkaa olla ohitse ja kisakuntoa mitataan vielä viimeisten pelien ajan. Silti energiaa piisaa, ja jos Jennistä ja Pauliinasta olisi homma kiinni, kisat varmasti jatkuisivat koko kesän!

Northern Starlets Jenni ja Pauliina Leijonat.comin bloggareina

Tässä tyttöjen terveiest: ”Huhhuh, kiirettä riittää! Kisat on jo melkein ohi! Onneks vielä muutama peli jäljellä Takana on jo parikymmentä tanssittua peliä ja jalat alkaa olla aika muussina. Fiiliksellä loppuun asti!! Meno on ollut kyllä hallilla aivan loistava! Joraamisen lisäksi ollaan ilahdutettu kisakansaa mm. piirtämällä Suomen lippuja peleihin tulleiden poskiin ja välillä muuallekin.

Cramon pojille saatiin eilen aikaan aivan mahtavat viikset, jotka ei tosin kuvassa näy juurikaan 🙂 ! Maskotti Icy on kiusannut meitä sen minkä kerkeää! Peleissä lähtevät pomit ja kengät hetkessä. Antaa se meille halejakin Palataan vielä!

Terkut, pus”

Jääkiekon MM-2013 Northern Starlets Jenni ja Pauliina sekä Cramo-pojat