Toukokuussa alkavissa MM-kisoissa pelataan aiemmista vuosista totuttuun tyyliin 4 vastaan 4 -systeemillä kaikki jatkoajat.

NHL:ssä on pelattu tällä kaudella 3 vastaan 3 -systeemillä jatkoajat, ja uudistus on ollut monen fanin näkökulmasta myönteinen. Sama pelaajamäärä otettiin käyttöön myös kotoisessa Liigassa, joka sekin päätös sai suitsutusta.

Jääkiekon maaliitot eivät vaikuttaisi olevan uudesta formaatista yhtä innoissaan, sillä liitot olivat yksimielisesti perinteisemmän 4 vastaan 4 -systeemin takana. Vielä Venäjällä pelattavissa MM-kisoissa ei siis 3 vastaan 3 -jatkoaikoja nähdä.

Asiasta kertoi R-Sportille Venäjän jääkiekkoliiton varapresidentti Roman Rotenberg. Uudistus MM-kisoihin tuleekin voimaan vasta vuoden 2017 kisoissa, paljasti Venäjän jääkiekkoliiton presidentti Vladislav Tretjak.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä SuomiKiekko.com.