Leijona-lauma on saanut ikäviä uutisia, sillä MTV Sport tietää kertoa Winnipeg Jetsin Joel Armian jättävän MM-jäät Pietarissa väliin.

Porilaisen laitahyökkääjän kausi tulee päättymään Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, sillä Jets ei NHL:n pudotuspeleihin selviydy. Armialla olisi ollut näin hyvin aikaa liittyä mukaan Leijona-ryhmään ennen toukokuisia pelejä.

MTV Sport tietää vain valitettavasti kertoa, ettei Armia tällä kertaa lähde Leijonien matkaan. 22-vuotiaan nuorukaisen sopimus päättyy kuluvaan kesään, eikä Armia halua ilmeisesti vaarantaa seuraavaa pestiään. Sopimusneuvotteluiden ajankohdasta ei ole tietoa, mutta kenties kesällä laiturin nimeä kaivataan uuteen kontrahtiin.

Juniorimaajoukkueiden tähteä ei ole aikuisten tasolla vielä arvokisoissa nähtykään. Siten Armia olisi ollut mielenkiintoinen lisä päävalmentaja Kari Jalosen joukkueeseen.

Hehkutettu lupaus Armia on vasta tällä kaudella päässyt murtatumaan toden teolla pelaavaan kokoonpanoon NHL:ssä. Viime kaudella Buffalo Sabresin riveissä otteluita kertyi vain yksi, mutta Jetsin paidassa Armia on saanut vyölleen 40 taistoa. Pisteitä on kertynyt kauden mittaan 4+5.

MTV Sportin uutisen aiheesta löydät tästä.