Markus Granlundin ottelu Edmonton Oilersia vastaan olisi voinut sujua paremminkin. Suomalaishyökkääjä keräsi tehotilastoon lukemakseen -4, kun Vancouver Canucks hävisi maalein 2-6. Granlundin iltaa synkensi entisestään se, että hän sai jääaikaa (12:34) kolmanneksi vähiten Vancouverin pelaajista.

Vastapainoksi Edmontonin Iiro Pakarinen merkkautti ottelussa itselleen syöttöpisteen. Hyökkääjä syötti Taylor Hallin viimeistelemän 5-1-osuman. Syöttöpiste nosti Pakarisen ottelussa yhden maalin verran plussalle. Edmontonin toinen suomalaispelaaja Lauri Korpikoski ei tehoille päässyt.

Yön toisessa ”suomalaisottelussa” Toronto Maple Leafs hävisi Columbus Blue Jacketsille maalein 1-5. Toronton kakkosketjussa viiletti nuori Kasperi Kapanen, jonka saldoksi jäi tehomerkintä -1. Columbuksen suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo availi ottelussa luukkua.

Kaikki viisi tässä jutussa mainittua suomalaispelaajaa ovat potentiaalisia MM-pelaajia siinä mielessä, että heidän pelinsä NHL:ssä päättyvät runkosarjaan.