Leijonien johto perkaa juuri nyt mahdollisten NHL-vahvistusten kohtaloa. Ainakin maalinsuulle toivotaan yhtä suurta vahvistusta.

Boston Bruinsin 1-6-tappio runkosarjan viimeisellä kierroksella Ottawaa vastaan tiesi paitsi joukkueen kauden päättymistä myös Raskin vapautumista MM-spekulaatioihin. Raskilla saattaisi piisata vielä pelihaluja kevääseen, kun kausi päättyi tällä kertaa turhan vikkelästi.

Rask joutui jättämään kauden viimeisen pelin väliin sairauden vuoksi, mutta kisat estävää vammaa veskarilla ei pitäisi olla. Raskia voisi motivoida sekin, ettei hän ole vielä aikuisten tasolla MM-kiekkoa pelannut.

Vezina- ja Stanley Cup -voittaja on tosin olympiapronssimitalisti Sotshista. Meriittilistoilta löytyy myös pronssi Nuorista Leijonista.

Tässä kohtaa Raskin halusta pelata Venäjällä ei ole sen tarkempaa tietoa. Jos Raskia ei kisoissa nähdä, tietää Yle kertoa Leijonien tarkkailevan Nashville Predatorsin torjujan Pekka Rinteen tilannetta playoffseissa.

Yksi mahdollinen NHL-vahvistus Leijonien tolppien väliin voi olla myös Calgaryn Joni Ortio.