Leijonien kilpakumppanit Tre Kronor ja Venäjä vahvistavat joukkueitaan Pohjois-Amerikan avuilla. Ruotsin takalinjoille liittyy New Jersey Devilsin luottopuolustaja Adam Larsson ja Venäjä saa hyökkäykseen taitoa Edmonton Oilersin Nail Yakupovin muodossa.

23-vuotias Larsson on edustanut Devilsiä NHL:ssä jo viiden kauden ajan. Devilsin kausi päättyi runkosarjaan, jossa Larsson pelasi kunnioitettavasti kaikki 82 ottelua saalistaen tehopisteet 3+15.

Venäjän tuorein vahvistus Yakupov sen sijaan tahkosi vaikean kauden Oilersissa. Kesän 2012 ykkövaraus Yakupov ei ole vastannut Edmontonissa odotuksiin, mutta potentiaalia taitavalla hyökkääjällä on. MM-kisat ovat nuorelle hyökkääjälle oiva paikka hakea profiilinkohotusta. Menneellä kaudella Yakupov pelasi 60 ottelua, joissa syntyi vaatimattomat tehopisteet 8+15=23.