Jesse Puljujärvi hauskuutti taannoin alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Kun vastaukset eivät lähteneet oikein ruotsiksi taikka englanniksi, päätti hyökkääjä petrata ja hypätä kielikylpyyn.

Suomalainen kielipalvelu Delingua Oy on julkaissut YouTube-videon, jossa Oulun Kärppien nuorukainen vetelee jo läpi haastattelun englanniksi. Ilmeisesti Puljujärvi on harjoitellut englannin kieltä vuoden alusta lähtien. Vaikka kieli on vielä aikamoista tankeroa, on silti kehitys kuultavissa.

Vielä tammikuussa Puljujärvi joutui tukeutumaan ruotsalaislehtien haastattelussa Nuorten Leijonien tiedottajan Sami Nuutisen apuun. Tuo haastattelu nousi taannoin melkoiseksi ilmiöksi.

Puljujärvi heittäytyy uudella videolla taas mukaan kuin kaukalossa konsanaan. Puljujärvi menee kysymyksiin täysillä läpi haastattelun – oli aiheena sitten playoffsit, draftit tai mikä tahansa. Pääset kuntelemaan Puljujärven mietteet alta videosta – englanniksi tietenkin.

Tarvitseekohan Puljujärvi enää jatkossa Nuutista ruotsalaislehtien kanssa?