Kanada on nimennyt alustavan 18 miehen ryhmänsä MM-turnaukseen. Vaahteralehtien nippu on tällä kertaa erityisen nuori ja mukana on myös kaksi viime kesän ykkösvarausta.

Ryhmän taitavinta kastia edustavat Colorado Avalanchen taiturin Matt Duchenen ohella. Edmonton Oilers-kaksikko Taylor Hall ja viime kesän varaustilaisuuden ykkösnimi Connor McDavid. Hyökkäyksestä löytyy myös 30 maalia kuluvalla kaudella Columbus Blue Jacketsissa takonut Boone Jenner.

Puolustajia mukaan nimettiin tähän mennessä viisi ja maalivahdit ovat hyvin kokemattomia maajoukkuetasolla. Calvin Pickardilta tai Cam Talbotilta ei löydy vyöltään ainuttakaan ottelua Kanadan väreissä.

Kanadan alustava joukkue

Maalivahdit: Calvin Pickard (Avalanche) and Cam Talbot (Oilers)
Puolustus: Cody Ceci (Senators), Ben Hutton (Canucks), Ryan Murray (Blue Jackets), Morgan Rielly (Maple Leafs) and Chris Tanev (Canucks)
Hyökkäys: Max Domi (Coyotes), Matt Duchene (Avalanche), Brendan Gallagher (Canadiens), Taylor Hall (Oilers), Boone Jenner (Blue Jackets), Connor McDavid (Oilers), Brad Marchand (Bruins), Sam Reinhart (Sabres), Ryan O’Reilly (Sabres), Mark Scheifele (Jets) and Mark Stone (Senators).