Maikkari julkisti keskiviikkona selostaja- ja asiantuntijaryhmänsä MM-kisoihin. Määrässä ei kitsastella, vaikka firmalla ei tällä hetkellä järin hyvin mene. Selostajia on yhteensä peräti seitsemän. On suomenkielistä ja ruotsinkielistä. On maksukanavaa ja maksutonta kanavaa. On Radio Novaa, Radio Cityä ja nettiradiota. On sosiaalisen median kanavia ja tietysti verkkouutisointia. Lyhyesti sanottuna: Maikkari panostaa isosti.

Eivätkä panostukset pääty toimittajiin, selostajiin, studioisäntiin ja eri kanaviin. Asiantuntijakaartiakin riittää kentällisen verran. Hannu Aravirta, Pasi Nurminen ja Juhani Tamminen saavat seuraa Jukka Jalosesta ja Ville Niemisestä.

Pelkästään siis näkyvissä ja kuuluvissa rooleissa on 14 henkilöä. Miten paketti pysyy kasassa tuollaisella määrällä? Mikä on Maikkarin linja kiekkolähetyksissä? Onko mitään linjaa?

MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero sanoi haastattelussa, että ”puuhanurkka on edelleen käytössä”. Nurminen siis varmaankin taas taklailee studioisäntiä pihapelien hengessä. Tamminen jatkanee sirkustirehtöörinä, ja Jaloselle kaavailtaneen pelitapa-asiantuntijan roolia. Aravirta ja Nieminen taipuvat moneen.

Onko nyt niin, että Maikkari pyrkii tällä (todennäköisesti hyvin kalliilla) sillisalaatilla tarjoamaan jokaiselle jotain? Sinänsä jalo ajatus. Pieni epäilys vain herää. Mahtaako jokaiselle jotain -ideologia kääntyä muotoon ei oikein mitään kenellekään?

Korjaus klo 14:39: Maikkarin tiimiin kuuluvalta täsmennys. Ruotsinkielistä selostusta tekevä Niclas Lönnqvist ja radioon selostava JP Jalo eivät kuulu Maikkarin varsinaiseen kisatyöryhmään. Heidän työnantajansa ovat HBL ja Bauermedia. Näin ollen varsinaiseen MTV:n kisaselostajarinkiin kuuluu viisi selostajaa.