Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue sai aikaisemmin loistavia uutisia, kun Jesse Puljujärven ilmoitettiin saapuvan joukkueen avuksi MM-kisoihin. Vastapainoksi hyville uutisille Pikkuleijonat sai jobinpostia puolustusosastolle, kun Olli Juolevi ei pääse matkaamaan Pikkuleijonien avuksi USA:han.

Juolevin pelit jatkuvat OHL-liigassa, jossa nuorten MM-kisoissa ihastuttaneen puolustajan edustama London Knights eteni konferenssifinaaleihin.

Jokereiden junioreista Pohjois-Amerikkaan suunnannut Juolevi valittiin nuorten kisoissa tähdistökentälliseen, ja olisi ollut kova vahvistus Suomen joukkueeseen. Puolustuspäähän Pikkuleijonilla kuitenkin onneksi riittää leveyttä ilman Juoleviakin, eikä avausottelun ranagaistuslaukauksilla voittaneen Suomen menestysmahdollisuudet kaadu Juolevin poissaoloon.

Pikkuleijonien pelit jatkuvat tulevana yönä klo 02.00 Suomen aikaa, kun vastaan asettuu Slovakia.