Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkue päätti neljän maan turnauksen Ruotsin Södertäljessä 4-3-voittoon Tšekistä. Suomi oli vielä kahden maalin tappiolla reilu pari minuuttia ennen kolmannen erän loppua, mutta tehokas 46-sekuntinen nosti Suomen voittoon.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen Tšekki meni ottelussa johtoon. Suomen tasoituksen muutamaa minuttia myöhemmin iski Linus Nyman. Erän loppu oli Tšekillä vahva, kun pari minuttia ennen erän loppua se löi ensin johtolukemat 2-1 ja puolitoista minuuttia myöhemmin vielä kolmannen maalin, joten tauolle mentiin Tšekin 3-1-johdossa.

Kolmas erä näytti pitkään Tšekin kannalta hyvältä, kunnes Suomi pääsi ylivoimalle, kun peliä oli jäljellä neljä minuuttia. Suomen otettua maalivahdinkin pois Santeri Aalto onnistui tekemään kavennusmaalin pelikellon näyttäessä 57:51. Vain 12 sekuntia Aallon maalin jälkeen Nyman teki illan toisensa, ja Suomi oli jo tasoissa. Leijonien nousulle lopullisen niitin iski Aleksi Heponiemi ajassa 58:37. Heponiemi oli ottelun tehokkain pelaaja pistein 1+2. Tšekki pelasi vielä viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia saamatta kuitenkaan kiekkoa maaliin, joten Suomi voitti 4-3.

Tšekin kukistamisen myötä Suomen saldoksi turnauksessa tuli kolme puhdasta voittoa. Turnausvoitto varmistui jo lauantaina Leijonien päihitettyä Ruotsin.