Edessä todellinen lätkäfanin superilta – ”Missä välissä ehtii nukkua?”

© Kuva: Juha Tamminen

Mikäli olet erehdyksissäsi ehtinyt sopimaan tälle tiistai-illalle suunnitelmia, vielä ehdit perumaan. Edessä on nimittäin todellinen jääkiekkofanin superilta.

Kattaus alkaa kotimaisella Liigalla, kun kolmas finaali HIFK-Tappara tärähtää käyntiin kello 18.30 kutkuttavista asetelmista. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan kerran kotonaan, ja nyt katsotaan kumpaan suuntaan sarja lähtee kallistumaan. Nouseeko ratkaisijaksi Patrik Laine tai  Teemu Ramstedt? Vai kenties joku muu?

Olisi hienoa, jos tällaiset ottelut eivät osuisi päällekkäin, mutta mikäli usean ruudun seuraaminen onnistuu, pyörähtää klo 19.30 käyntiin Venäjän KHL-liigan ratkaiseva seitsemäs finaali. Juhliiko Gagarin Cupin voittoa Magnitogorskin Oskar Osala, vai TsSKA:n Antti Pihlström? Tarjolla on loistavaa jääkiekkoa ja suomalaisvoittaja.

Jotta valitseminen ei olisi liian helppoa, on tarjolla myös Ruotsin SHL:n kolmas finaaliottelu klo 20.30. Suomalaispelaajat ovat tässäkin ottelussa vahvasti edustettuna, sillä suuria tekoja odotetaan koko playoffien pistepörssiä johtavalta Frölundan Artturi Lehkoselta. Vastapuolella Skellefteån riveissä luistelee Janne Pesonen. Molemmat hyökkääjät ovat vahvasti tyrkyllä myös Leijonien MM-kisamiehistöön.

Illan huipentaa YLE:n televisioima Pikkuleijonien, eli alle 18-vuotiaiden, MM-kisaottelu Kanadaa vastaan alkaen kello 23:45. Joukkueeseen Kärppien kauden päätyttyä liittynyt Jesse Puljujärvi pelaa ensimmäisen ottelunsa näissä MM-kilpailuissa. Edessä on lohkon kärkikamppailu. Kanada johtaa lohkoa puhtaalla pelillä pisteen erolla Suomeen, joka menetti yhden pisteen kaadettua Tshekin vasta rangaistuslaukauksilla.

Mikäli lätkänälkää ja energiaa riittää, on Pikkuleijonien pelin päätyttyä sopivasti alkamassa yön NHL-ottelut. Suomalaisia on jäällä todennäköisesti kaikissa kierroksen neljässä ottelussa, joten seurattavaa riittää. Jori Lehterä oli kentän parhaita edellisessä St. Louis Bluesin ottelussa. Osuuko ”Jorsti” viimein tolppien väliin?

Missä välissä ehtii nukkua?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.