SHL:n kolmas finaaliottelu päättyi Frölundan 3-1-voittoon kotijoukkue Skellefteåsta. Tilanne ottelusarjassa on nyt Frölundan eduksi 2-1, kun kaikki kolme ottelua ovat päättyneet vierasvoittoihin.

Molempien joukkueiden suomalaiset onnistuivat illan ottelussa maalinteossa. Skellefteån Janne Pesonen toi kahden maalin takaa-ajoon joutuneen joukkueensa mukaan peliin ylivoimamaalilla toisessa erässä, ja esiintyi muutenkin ottelussa edukseen.

Artturi Lehkonen sen sijaan katkaisi Pesosen aloittaman kirin, kun peliaikaa oli jäljellä hieman yli kaksi minuuttia. Mahtavassa vireessä oleva Lehkonen katkaisi kädellä puolustajan pitkän syöttöyrityksen hyökkäysalueella, ja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. Pudotuspelien maalipörssiä johtava Lehkonen ei jättänyt paikkaa käyttämättä, vaan naulasi kiekon tarkasti maalin yläkulmaan.

Osuma oli myös pudotuspelien pistepörssin piikkipaikkaa pitävälle Lehkoselle jo yhdeksäs tänä keväänä.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran torstaina.