Kanadalle tulivoimaa MM-kisoihin – Corey Perry mukaan joukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Kanada saa jääkiekon MM-kisoihin runsaasti maalintekovoimaa, kun Anaheim Ducksin Corey Perry liittyy joukkueeseen. Perryn mukaan tulemisesta kirjoittaa kanadalainen urheilusivusto TSN.

Anaheim tippui kevään NHL-pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Nashville Predatorsille. Perry teki runkosarjassa tehot 34+28=62, mutta ei onnistunut lainkaan maalinteossa pudotuspeleissä. Hän on voittanut Kanadan joukkueessa olympiakultaa vuosina 2010 ja 2014.

Perryn lisäksi Kanadan joukkueeseen liittyvät New York Rangersin hyökkääjä Derick Brassard ja Minnesota Wildin puolustaja Matt Dumba. Kanadan päävalmentaja Bill Peters korosti uusien vahvistusten merkitystä joukkueelle.

– Fanit tuntevat nämä kolme pelaajaa heidän menestyksestään NHL:ssä, mutta on syytä muistaa, että he tuovat myös kansainvälistä kokemusta, mistä on hyötyä, kun alamme puolustaa kultamitaleita, Peters totesi TSN:n mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.