Venäjä saa kaivatun vahvistuksen kotikisoihinsa, kun TsSKA Moskovan hyökkääjä Aleksandr Radulov liittyy joukkueeseen.

Radulov aiheutti kohun Venäjällä, kun hän ei kutsun saatuaan saapunutkaan MM-kisaryhmän mukaan, vaan lensi New Yorkiin neuvottelemaan sopimuksesta NHL-seurojen kanssa. Venäjän jääkiekkoliiton hallituksen edustaja Arkadi Rotenberg selostaa Radulovin tilannetta liiton sivuilla.

– Radulov selitti (päävalmentaja) Olegs Znaroksille tilanteensa sekä myöhästymisensä syyt ja pyysi anteeksi valmennusjohdolta. Päävalmentaja päätti, että hän saa liittyä joukkueeseen, Rotenberg toteaa.

Rotenberg myös korostaa, että säännöt ovat koko joukkueelle samat.

Radulov on voittanut Venäjän paidassa maailmanmestaruuden vuosina 2008 ja 2009. Hän oli kuluneella kaudella toinen KHL:n runkosarjan pistepörssissä tehoin 23+42=65.