Leijonat.comin TOP 3 -listat alkavat toistaa itseään, kun Teemu Pulkkinen ja Sebastian Aho pelaavat itsensä jatkuvasti onnistujien listalle. Samat miehet päätyivät Leijonat.comin onnistujien listalle myös viime viikolla pelatun Venäjä-ottelun jälkeen.

Mutta minkäs teet, kun miehet ovat päättäneet olla luopumatta paikasta TOP 3 -listauksessa.

TOP 3

Teemu Pulkkinen

Tuli mukaan leiritykseen ilman varmuutta kisapaikasta. Häneltä odotettiin onnistumista nimenomaan maalien muodossa, ja mies on nyt tehnyt vähintään yhden osuman jokaisessa kolmessa pelaamassaan ottelussa. Eilen 24-vuotias hyökkääjä osui kahdesti. Luo jatkuvasti uhan ylivoimalla, mutta pelaa myös tasakentällisin laadukasta jääkiekkoa. Tänään mukana oli vielä aikaisempia otteluja enemmän järkeä. Lupa odottaa maaleja myös MM-jäillä.

Sebastian Aho

Kolme syöttöä edellisessä ottelussa. Eilen pistepussi karttui ”vain” yhdellä syöttöpisteellä, mutta oli silti kenties kentän paras pelaaja. Uskomattoman fiksuja ja luovia ratkaisuja hyökkäysalueella. Välillä tuntuu, että pienikokoinen hyökkääjä ehtii kaikkialle. Todella tärkeä leveyttä tuova pelaaja MM-kisoissa. Nouseeko jopa johtavaan rooliin ohi NHL-tähtien?

Leijonien ylivoima

Kun katsoo Suomen nimilistaa, voi ylivoiman olettaa olevan kunnossa. Näin asia ei kuitenkaan aina automaattisesti ole. USA-ottelussa ylivoima toimi edellisten harjoitusotteluiden tavoin mallikkaasti, vaikka pelaajilla ei ole ollut kovin paljoa aikaa hioa kuvioita valmiiksi. USA:lla oli ottelussa kolme jäähyä, joista kahden aikana Leijonat pöllyttivät maaliverkkoa. Tämä lupaa hyvää tosipelejä ajatellen. Kaikki parhaat mahdolliset avut eivät olleet vielä edes käytössä, kun Mikael Granlund ja Mikko Koivu huilasivat tämän ottelun.