Venäjä nimesi tänään ensimmäiset 18 pelaajaansa perjantaina alkaviin jääkiekon MM-kisoihin, eikä Aleksandr Radulov ollut mukana listassa. Kuten jo aiemmin tiedettiin, Radulov ei ole pelikuntoinen ainakaan vielä huomisessa Tšekki-ottelussa, sillä hän kärsii nivusvammasta.

Neuvostoliiton ja Venäjän maajoukkueissa vuosina 1988-2002 pelannut Pavel Bure pitää Radulovin poissaoloa merkittävänä.

– Minusta se on suuri menetys Venäjän joukkueelle. Aleksandr on johtava pelaaja KHL:ssä, paras tai yksi parhaista, Bure sanoo R-Sport-sivulla.

Bure kertoo itsekin kärsineensä nivusvammoista urallaan, ja ne tuntuvat kehossa edelleen.

– En tiedä, millainen nivuksen venähdys hänellä on, mutta voin omalta kohdaltani sanoa, että nivusta täytyy hoitaa vähintään 2-3 viikkoa. Minulla on ollut sellaisia ongelmia, ja vieläkin sattuu, vieläkään ei (kipu) ole mennyt ohi.

Bure muistetaan Suomessa parhaiten Naganon vuoden 1998 olympialaisten välierästä, jossa hän iski viisi maalia Suomen verkkoon. Se on yhdessä olympialaisten jääkiekko-ottelussa tehtyjen maalien ennätys.