Julkaisemme kisojen ajan joka aamu jutun, jossa kerromme päivän tulevista tapahtumista. Tänään vuorossa päivä numero 1.

Tästä se alkaa. Kisat käynnistyvät Suomen aikaa klo 16.15, jolloin pelataan A-lohkon ottelu Ruotsi-Latvia. Samaan aikaan Suomen B-lohkossa rymistellään isosti, kun USA ja Kanada vääntävät Pohjois-Amerikan herruudesta. Tässä ottelussa pääsee seuraamaan muun muassa nuorten Auston Matthewsin ja Connor McDavidin välistä kilpailua.

Leijona-fanien näkökulmasta turnaus starttaa kunnolla klo 20.15, kun Suomi kohtaa avausottelussaan Valko-Venäjän. Samaan aikaan Moskovassa jännitetään, millaisen alun Venäjä saa kotiturnaukselleen. Vastustaja ei ole helpoin mahdollinen, sillä vastaan luistelee Tšekki.

Ottelut tänään

A-lohko (Moskova)

Klo 16.15: Ruotsi-Latvia (MTV Max)
Klo 20.15: Tšekki-Venäjä (MTV Sport 2)

B-lohko (Pietari)

Klo 16.15: USA-Kanada (MTV Sport 1)
Klo 20.15: Suomi-Valko-Venäjä (MTV3, MTV Sport 1)