Vedonlyöntiyhtiöt uskovat Suomen olevan MM-kisojen suurimpien suosikkien joukossa.

Matalimman kertoimen eli suosikin aseman ennakkoon turnauksessa saa isäntämaa Venäjä. Itänaapurin puolesta kerroin on urheiluvedonlyöntiin erikoistuneesta peliyhtiöstä riippuen kolmen molemmin puolin.

Esimerkiksi Veikkaus antaa Venäjälle kertoimen 3,15. Mikään ylivertainen suosikki Venäjä ei ole, sillä vedonlyönnissä kakkossijalla oleva Kanada saa kertoimen 3,30. Suomi on listassa heti itänaapurin ja vaahteralehtien jälkeen kolmantena.

Näin ollen ainakin urheiluvedonlyöntimarkkinoilla uskotaan sinivalkoisen joukkueen kultaunelmaan. Vedonlyöntiyhtiö Guts antaa Leijonien MM-kullasta kerrointa 4,75.

Leijonien perässä kärkkyvät listalla Ruotsi, Tshekki ja USA. Kolmikosta jokaisella on kuitenkin jo selkeästi korkeampi kerroin kuin Suomella.

Jos vedonlyöntiyhtiöiltä kysytään, Pietarissa ja Moskovassa pelattavan turnauksen epätodennäköisin mestari on Unkari. Esimerkiksi Guts antaa Unkarin mestaruudesta kertoimen 751. Veikkauksellakin Unkarin kerroin on huima, 600.