Leijonien Pietarin lohkossa huominen vastustaja Saksa koki niukan tappion naapurimaiden taistossa Ranskaa vastaan. Peli oli varsinaisen peliajan jälkeen 2-2-tasalukemissa, ja lopulta ratkaisua päädyttiin hakemaan voittomaalikilpailusta.

Rangaistuslaukaukset olivatkin sitten Saksan kompastuskivi, kun Leon Draisaitl, Tobias Rieder ja Marcel Goc epäonnistuivat jokainen omissa yrityksissään. Ranskalla osui Vaasan Sporttiakin aiemmin edustanut Damien Fleury, ja näin Gallian kukko otti niukan 3-2-voiton.

Ranskan voitosta huolimatta ottelussa eniten pisteitä keräsi 1+1-tehoilla Saksan Felix Schütz.

Saksan esitys jätti paljon parantamisen varaa. Huomenna joukkueelta kaivataan tasonnostoa, mikäli he aikovat Leijonat haastaa.

Samaan aikaan pelatussa Moskovan lohkon ottelussa Tanska nollasi 0-3-numeroin Norjan. Juuttien sankariksi ottelussa nousi 44 torjuntaa ottanut maalivahti Sebastian Dahm. Kenttäpelaajista tehokkain oli Tanskalle kaksi maalia naulannut Nicholas Jensen.