Slovakia kaatoi Ranskan B-lohkon ottelussa lukemin 5-1. Voiton myötä Slovakia jatkaa Suomen ja Kanadan tavoin B-lohkossa puhtaalla pelillä.

Ranska siirtyi ottelussa 1-0-johtoon Jordann Perretin osumalla. Slovakian NHL-pakki Andrej Sekera kuittasi kuitenkin nopeasti, ja Dominik Granak vei erän puolivälin jälkeen Slovakian 2-1-johtoon.

Näissä lukemissa lähdettiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan ylivoimaa, mutta vain Slovakia onnistui maalinteossa.

Ensin Martin Bakos osui ylivoimalla, ja heti perään Libor Hudacek taiteili Slovakian jo ratkaisevan tuntuiselle kolmen maalin karkumatkalle.

Kolmannessa erässä Ranska ei löytänyt enää kirivaihetta päälle. Slovakia kaunisteli vielä lukemia yhdellä osumalla, joten lopputulokseksi kirjattiin Slovakian puhdas 5-1-voitto.