Tšekin vahva meininki jatkui Ruotsia vastaan. Tre Kronor johti slaavilaisia avauserän jälkeen kahdella maalilla, mutta taipui lopulta 2-4-numeroin.

Tšekki siirtyi voitolla Moskovan lohkon kärkipaikalle. Tappiottoman joukkueen tehokkain pelaaja oli Turun Palloseurasta tuttu entinen Liiga-hyökkääjä Michal Birner. 2+1-tehot kerännyt Birner teki Tšekin maaleista kaksi viimeistä.

Ruotsi sai ensimmäiseen erään vahvan alun Robert Rosenin ohjattua Erik Gustavssonin viivalaukauksen ylivoimalla verkkoon. Etumatka kasvoi kaksi sekuntia ennen erätaukoa kahteen maaliin Martin Lundbergin alivoimamaalilla.

Tšekin kiri lähti käyntiin toisen erän kuudennella minuutilla David Pastrnakin tällättyä kavennuksen Roman Cervenkan syötöstä. Tasotus syntyi 33. minuutin kohdalla, ja sen laukoi Jan Kovar.

Ruotsi ei kahden maalin johdon menettämisestä enää toipunut. Ratkaiseva isku oli kolme minuuttia ennen toista erätaukoa syntynyt entisen TPS-hyökkääjä Birnerin osuma alivoimalla. Tšekkiläisen ovela rangaistuslaukaus yllätti Tre Kronor -vahti Jakob Markströmin.

Birner oli myös asialla kolmannen erän puolivälin jälkeen syntyneessä 4-2-maalissa. Myös tässä osumassa hyökkääjän rannelaukaus puhui.