Kazakstanin jääkiekkomaajoukkue on saanut varoituksen jääkiekon MM-kisojen direktoraatilta. Varoitus johtuu siitä, että päävalmentaja Andrei Nazarov esti joukkueen kapteeniа Roman Startšenkoa antamasta haastattelua sunnuntaina pelatussa Venäjä-ottelussa.

Startšenko oli ensimmäisen erän jälkeen kaukalon laidalla antamassa haastattelua Matš TV -kanavan toimittaja Natalja Klarkille. Nazarov tuli kuitenkin tilanteeseen väliin ja vei Startšenkon mukanaan pukukoppiin.

Kun ottelun jälkeen Nazarovilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, miksi hän esti haastattelun, puolusteli hän tekoaan Klarkin kauneudella.

– Peli on tunteellista, ja sitten siinä seisoo kaunis neiti Natalja Klark! Jotta pojat eivät olisi rentoutuneet, vein Romanin pois. Jos (toimittaja) ei olisi ollut niin miellyttävä, olisin antanut hänen olla, Nazarov kommentoi tilannetta Sports.ru-sivuston mukaan.