Venäjän MM-joukkue vahvistuu kertaheitolla.

Maan jääkiekkoliitto tiedotti verkkosivuillaan, että Washington Capitalsin Aleksandr Ovetškin, Jevgeni Kuznetsov ja Dmitri Orlov saapuvat kisoihin. Kolmikko vapautui maajoukkueen käyttöön, kun Capitals putosi viime yönä NHL:n pudotuspeleissä Pittsburgh Penguinsille (lue uutinen).

Kuznetsov oli Washingtonin paras pistemies NHL:n runkosarjassa. Hän iski 82 ottelussa tehot 20+57=77. Ovetškin puolestaan voitti koko runkosarjan maalipörssin (50 maalia) ja oli lisäksi joukkueensa tehokkain pelaaja pudotuspeleissä saldolla 5+7=12. Orlov viimeisteli puolustajan paikalta 8+21=29 pistettä pelaamassaan 82 ottelussa.

Tässä vaiheessa ei ole selvää, kuinka nopeasti kolmikko saadaan Moskovassa kaukaloon asti. Venäjä pelaa seuraavan ottelunsa torstaina Tanskaa vastaan.