Kuluneen kauden kunniaksi jääkiekon SM-liiga järjesti yleisöäänestyksen, jossa etsittiin kauden komeinta maalia.

Äänestyksen voitti ylivoimaisesti HIFK:n Teemu Ramstedtin välierässä tekemä maali, joka keräsi yli puolet annetuista äänistä. Ensin Ramstedt karvaa kiekon pois JYP-puolustukselta ja maalivahti Tuomas Tarkin edessä Ramstedt laittaa kiekon jalkojen väliin, josta nostaa sen Tarkin ohi. Katso maali Ruutu-palvelusta.

Laine hopea ja pronssi

Äänestyksen kakkos- ja kolmospaikat menivät Tapparan Patrik Laineelle, jonka molemmat maalit syntyivät välieräsarjassa Kärppiä vastaan.

Kakkoseksi tulleessa maalissa Tappara pelaa maalin ylivoimaa tappioasemassa ottelun viimeisillä minuuteilla. Laine katselee hetken ja vetää sen jälkeen huipputarkan ja -nopean vedon Kärppien verkkoon. Katso maali Ruutu-palvelusta.

Kolmospaikalle päässeen maalin Laine tällää saatuaan kiekon suoraan aloituksesta Jani Lajuselta. Laine ottaa muutaman potkun kohti maalia ja iskee sen jälkeen kiekon vastustamattomasti Kärppien maaliin. Katso maali Ruutu-palvelusta (alkaa kohdasta 00:44).

Lue Liigan alkuperäinen uutinen täältä.