Anaheim Ducksissa pelaava Sami Vatanen on siirtospekulaatioiden keskipisteessä.

Vatanen on pelannut koko uransa Anaheimissa. Sopimus kuitenkin päättyy tulevana kesänä, ja puolustajasta tulee rajoitettu vapaa agentti. Ducksin kiekollisista puolustajista myös Hampus Lindholmin sopimus on katkolla. Molempiin kalifornialaisseuralla tuskin on varaa, joten ainakin toinen joutunee vaihtamaan seuraa.

– Anaheimin on tehtävä päätös Vatasen, Lindholmin ja Cam Fowlerin (sopimus kesään 2018) välillä. Kaikkiin heillä ei ole varaa, Bostonin alueella toimivan CSNNE:n toimittaja Joe Haggerty kirjoitti jutussaan.

Vatasta on huhuiltu juuri Boston Bruinsiin, jolla olisi tarvetta kiekolliselle puolustajalle.

– Vatanen on taitava kiekonkuljettaja, jolla on hyvät hyökkäyspään taidot. Hän juuri sellainen pelaaja, joka sopisi Bostonin joukkueeseen.

– Boston hakee hyökkäävää siniviivapakkia, joka pystyy osallistumaan hyökkäyspeliin.