Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock on innoissaan mahdollisuudesta saada varata ensimmäisenä kesän varaustilaisuudessa. Leafsin odotetaan valitsevan joko yhdysvaltaissentteri Auston Matthewsin tai Leijona-hyökkääjä Patrik Laineen.

Babcock saapui Venäjälle lauantaina seuraamaan MM-kisoihin Matthewsin ja Laineen otteita. Laine on tehnyt viiteen ensimmäiseen otteluun tehot 5+4=9. Matthewsilla on kasassa kaksi maalia ja kolme syöttöpistettä. Babcock uskoo kaksikon lisäksi Jesse Puljujärven aloittavan kautensa syksyllä NHL:ssä.

– He ovat huipputason pelaajia. Joudumme tekemään suuren päätöksen. Olemme kaikki seuranneet pitkään näitä pelaajia. Olemme jännittyneitä, Leafs-luotsi kommentoi Toronto Sunille.

Babcock mainitsee Toronton tarvitsevan joko sentteriä tai Laineen kaltaista maalintekijälaituria. Ykkösvaraus ei kuitenkaan tee Leafsista hetkessä kandidaattia pudotuspeleihin.

– He eivät dominoi heti, mutta he tulevat olemaan tulevaisuudessa hyviä pelaajia, Babcock lisää.