Suomi voitti jääkiekon MM-kisojen B-lohkon, ja seuraavaksi Leijonat kohtaa puolivälierässä Tanskan.

Tanska pääsi MM-kisojen puolivälieriin vasta toista kertaa historian aikana. NHL-joukkue Montreal Canadiensissa pelaava Lars Eller pitää sitä hienona saavutuksena.

– Olemme innoissamme tulevan pelin aattona. Nämä ovat olleet oikein mukavat kaksi viikkoa. Puolivälierä oli päätavoitteemme MM-kisoissa, ja olen iloinen, että saavutimme sen – se on suuri askel eteenpäin, Eller kertoo Sovsport.ru-sivustolla keskiviikkona julkaistussa haastattelussa.

– Emme kuitenkaan aio tyytyä tähän tulokseen, ja pyrimme voittamaan (torstain) ottelun. Suomi on suosikki. Me annamme kaikkemme voittaaksemme.

Suomi on pelannut mahtavasti

Vaikka Lars Eller ei ole tutustunut Suomen peliin erityisen hyvin, hän on nähnyt tulokset: Suomi on kisojen ainoana joukkueena voittanut kaikki ottelunsa.

– En ole katsonut yhtään Suomen ottelua, mutta tilastojen perusteella näkee, kuinka mahtavasti Suomi on pelannut. Se ansaitsee kunnioituksen. He ovat suosikkeja, mutta toivon, että voimme pelata tasavertaisesti, Eller sanoo Sovsport.ru-sivustolla.

– En usko, että meillä on kovin suuria paineita, vaan pikemminkin ne ovat Suomella, sillä kaikki odottavat heiltä voittoa. Meillä ei ole mitään menetettävää.