Jussi Jokinen pelasi jääkiekon MM-kisoissa samassa ketjussa Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen kanssa. Kokeneen, yli kymmenen vuotta NHL:ssä pelanneen Jokisen mukaan 20-vuotias Barkov ja 18-vuotias Laine ovat Suomen maajoukkueen kantavia voimia tulevaisuudessa.

– Kaksi nykyistä ja tulevaa supertähteä. He johtavat Suomen maajoukkuetta tulevat 10-15 vuotta, Jokinen sanoi MTV Sportille.

Kulunut kausi oli Florida Panthersissa pelaavalle Jokiselle yksi uran parhaista. NHL:n runkosarjassa hän teki 60 pistettä ja MM-kisoissa syntyi kymmeneen otteluun yhtä monta tehopistettä. Jokinen toivoo, että hänellä on vielä annettavaa Suomen maajoukkueelle tulevinakin vuosina.

– Toivottavasti pystyy pelaamaan itsekin vielä pari vuotta mukana. Sen jälkeen katselenkin tuon kaksikon menoa televisiosta, Jokinen totesi MTV Sportille.