Legendaarinen jääkiekkolehti The Hockey News katsoo Leijonien Kanadalle kokeman finaalitappion taakse ja povaa suomalaiselle jääkiekolle valoisaa tulevaisuutta.

Voittamalla maailmanmestaruuden Suomi olisi saavuttanut historiallisen triplamestaruuden. Lehden mukaan tappiosta huolimatta Suomen tämän vuoden mestaruudet juniorikisoissa todistavat, että Suomi on matkalla kohti ”kultaista aikakautta”.

– Katsokaa, ketkä johdattivat Suomen MM-hopealle. Turnauksen arvokkain pelaaja Patrik Laine, lähes takuuvarma tulevan kesän kakkosvaraus.

Aleksander Barkov ja Mikael Granlund, nuoret NHL-pelaajat, jotka ovat vasta nousemassa huipulle, lehdessä kirjoitetaan.

Kaikki eivät olleet MM-kisoissa

Tämän lisäksi lehdessä mainitaan hopeajoukkueeseen kuuluneet Esa Lindell, Sebastian Aho, ja Mikko Rantanen. Kiekkoraamattu muistuttaa, että kaikki tulevat huippulupaukset eivät olleet MM-kisoissa mukana. Jesse Puljujärven ja Rasmus Ristolaisen nimet mainitaan tässä yhteydessä.

– Katsokaapa tulevaisuuteen. Joukkue on todennäköisesti yhtä vaarallinen, jos ei jopa vaarallisempi. Laine, Puljujärvi, Aho, Rantanen, Barkov and Ristolainen pelaavat NHL:ssä, mutta eivät joukkueissa, joiden odotetaan menevän pitkälle pudotuspeleissä, lehdessä kirjoitetaan.