Joonas Donskoin edustama San Jose Sharks otti kolmannen voittonsa läntisen konferenssin finaaleissa St. Louis Bluesia vastaan lukemin 6-3. Näin ollen San Jose on voiton päässä historiansa ensimmäisistä Stanley Cup -finaaleista.

Yön ottelussa eniten pisteitä keräsivät San Josen Joe Pavelski (2+1) ja Joe Thornton (0+3). Pudotuspelien maali- ja pistepörssien kärkipaikalle noussut Pavelski osoitti taituruuttaan 4-3-voittomaalissa. Brent Burnsin laukaus olisi mennyt St. Louisin maalin ohi, mutta Pavelski onnistui kurottamaan siihen mailallaan ja ohjaamaan sen sisään.

Kliff’s Bedroom

@KliffsBedroom
Confirmed: Pavelski is a Wizard 🔮 vine.co/v/i9BxPK2tVXa

Sekä Donskoi että St. Louisin Jori Lehterä jäivät ottelussa ilman pisteitä. Donskoi sai jääaikaa 15:59 ja Lehterä puoli minuuttia vähemmän.

Sinivalkoiset tilastot ja tulokset

Joonas Donskoi, San Jose Sharks: 0+0, jääaikaa 15:59
Jori Lehterä, St. Louis Blues: 0+0, jääaikaa 15:28

San Jose Sharks – St. Louis Blues 6-3

San Jose johtaa ottelusarjaa 3-2.